Vormgeving


 

Het begint met een mooi en uniek ontwerp. Wij maken heldere en eigentijdse ontwerpen tegen betaalbare prijzen. Nieuw logo nodig met bijpassende huisstijl? Daag ons uit en we maken een uniek ontwerp voor jou.

Met veel plezier maken wij ontwerpen voor websites, drukwerk en sign. We luisteren hierbij goed naar jouw wensen en ideeën, we gaan altijd voor een uniek eindresultaat net even anders-dan-anders. In combinatie met onze grafische kennis kunnen wij jou altijd een uniek en speciaal eindproduct leveren. 

FullSizeRender.jpg

Logo

€199,-
excl. btw

Je bent net gestart met je eigen bedrijf, de naam is bedacht maar nu nog een mooi en uniek logo. Wij kunnen je helpen, tegen een scherpe prijs en met 100% tevredenheidsgarantie! Tijdens een eerste gesprek kijken we naar jou, jouw bedrijf en luisteren we goed naar de wensen. Je ontvangt altijd 3 voorstellen voor een mooi en passend logo, vervolgens gaan we deze "finetunen" op basis van jouw aanvullingen en opmerkingen. Onbeperkt want we stoppen pas als jij helemaal tevreden bent!

Heb je al een logo maar is deze toe aan een opfrisbeurt of wil je eens wat compleet anders? Ook dan ben je bij ons natuurlijk aan het juiste adres!

Logo & Huisstijl

€399,-
excl. btw

Presenteer je bedrijf met een verbluffende huisstijl! Met dit pakket ben je gegarandeerd van een prachtig logo, presenteer jij jezelf met een opvallend visitekaartje, prachtig briefpapier en bijpassende enveloppen. Je ontvangt hoogwaardige bestanden welke te gebruiken zijn voor diverse doeleinden, zowel digitaal als voor drukwerk. Bestel je het drukwerk bij ons? Je ontvangt dan altijd 20% korting, dat is toch snel verdiend!

Vanzelfsprekend gaan we hier ook voor 100% tevredenheid en ben je natuurlijk ook van harte welkom voor een complete update van jouw bestaande logo & huisstijl!

Sketch-free-mockup-by-mockupcloud.jpg